Den 9. September 2013

10536_605395796144905_2126578218_nDen 9. September 2013

9 er en stærk og powerfuld marsenergi, den er udfordrende og tester dig gerne på din styrke til at stå fast og gå imod strømmen for at stå ved dig selv. Den er eminent til at arbejde med indre information og erkendelse, men er også god til oprydning og til at komme i bund med arbejdsopgaver som venter.

I energien udadtil så har vi en omsorgsfuld og givende energi, den har primært sit fokus på andre og rummer også stærke healingsevner, for dem som arbejder med dette. Ligeledes er sansernes område forstærket og det kan give øget fokus på musik, farver, kunst, nydelse mm

I energien indadtil så har vi en aktiv energi, som kan give mange bolde i luften, den er konstant i bevægelse så pauserne skal man selv sørge for at tage. Der er meget fokus på kommunikation og udtryk, især i forhold til andre, så vejledning og undervisning er meget aktuelt, det samme gælder skriftligt arbejde.

I den samlede energi så har vi et engletal som giver ekstra kontakt opadtil og god hjælp for dem som tør bede om det. Igen så ser man fokus på at være vejleder eller vejviser.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *