Den 10. September 2013

603962_555184327832719_1243881300_nDen 10. September 2013

10 er en hurtig energi, den ruller derud af og når den er i balance skaber den glæde og flow. Der kan være en tendens til at den går op og ned, lidt som at være i en rutsjebane, især hvis vi glemmer at følge glæden og bevæger os ud i noget som stresser vores system.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, her er det i forhold til vores omverden og andre mennesker. Det kræver tillid da vi ikke altid kender det nye og derfor er det ekstra vigtigt at overgive os til vores intuition og en højere styring.

I energien indadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi som kan gøre os ekstra sensitive, den giver os ekstra antenner og gør os følsomme overfor andres energi, eller stemninger omkring os. Det kan give behov både for at rense vores energi og for ekstra beskyttelse oppefra.

I den samlede energi så er der fokus på forandring, nye ideer og veje, der slippes gammelt og energien gør ekstra sensitiv.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *