Den 11. September 2013

483658_569192536431898_984846834_nDen 11. September 2013

11 er et engletal som giver god kontakt opadtil for dem som er åbne for det og husker at bede om hjælp, det har overordnet fokus på vejledning, at være vejviser og/eller vejleder for andre, gå foran og bane vejen.

I energien udadtil så har vi en meget åben, grænseløs energi, den er fuld af muligheder men kræver samtidig at man er i stand til at mærke egne og andres grænser, kan sige til og fra og tage vare på sig selv i forhold til ens omverden. Der kan være behov for ekstra beskyttelse i energien.

I energien indadtil så er der fokus på at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, det kan være tanke eller følelsesmønstre der er oppe at vende eller de nære relationer skal ses efter, og det er vigtigt at øve sig i tillid og overgivelse til en højere styring og ens intuition.

I den samlede energi er der fokus på forstærket kommunikation, en ekstra sensitiv energi, åben men samtidig fokus på giv slip processer. Husk at bede om ekstra beskyttelse ved behov.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *