Den 12. September 2013

1175736_638921092792375_1893450128_nDen 12. September 2013

12 er en energi der har sit fokus på nuet, den bevæger sig fremad et skridt ad gangen og dens fokus er samtidig på opbygning i detaljer, bygge noget op. Den kan føles bremsende for dem som har travlt fordi at den er perfektionistisk og gerne vil have det hele med.

I energien udadtil så har vi en stærk og powerfuld marsenergi som gerne udfordrer og tester os på vore styrke for at se om vi er i stand til at stå fast og gå imod strømmen om nødvendigt. Energien er god til at arbejde igennem, komme i bund og få ryddet op, men kan føles krævende for nogle.

I energien indadtil så har vi en meget åben og grænseløs energi, som kan gøre os ekstra sensitive og påvirkelige og dermed er det ekstra vigtigt at tage vare på os selv, mærke grænser og sige til og fra. Det er også vigtigt at fokusere på det optimale, så man undgår at sprede sin energi for meget.

I den samlede energi meget åbne og powerfulde, men også udfordrende energier, der er fokus på nuet og på at bygge op, så sørg for at bygge noget godt op.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *