Den 13. September 2013

merkaba 9Den 13. September 2013 <3

13 er kreativ og fuld af ideer, den er utraditionel og sin egen, frihedselskende og omskiftelig. 13 er en forandringsenergi som kan tiltrække optimale forandringer eller de mere udfordrende. Det afgørende er hvilke energier man generelt har med sig og hvor man har sit fokus, om man er på forkant med de skridt som ens liv har behov for.

I energien udadtil så har vi en stærk og vital solenergi, den giver god handlekraft og power, men er også direkte af natur, i væremåde og udtryk. Der er ofte optimisme og positivitet i energien, men også perfektionisme, man går efter det optimale. Den har også god jegstyrke.

I energien indadtil så har vi en mere udfordrende marsenergi, den tester os gerne på vores styrke og evne til at stå selv, gå imod strømmen, derfor kan vi føle os alene i den, fordi at vi skal lære at klare os selv. Den kan vende indad og fokusere på indre information og selverkendelse og gøre at man prioriterer alenetid. Også oprydning, at komme i bund med opgaver kan have prioritet.

I den samlede energi så kan der godt være noget tempo på energien, den er i bevægelse og for nogle kan den gå op og ned som i en rutsjebane og det er vigtigt at følge glæden og skabe flow.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *