Den 14. September 2013

404530_555591581125327_286002000_nDen 14. September 2013

14 er en aktiv kommunikationsenergi, den er konstant i bevægelse og kan give mange bolde i luften, men føler man uro eller forvirring så er det på tide a koble fra. Energien er god til at udtrykke meninger, tanker, følelser, ideer, omsætte livet til ord.

I energien udadtil så har vi en blød og blid balanceenergi, den er indfølende, giver en stærk indlevelsesevne og og så er der også meget glæde i den. Den beder os om at undgå ekstremer og fokusere på vores vej og livsformål, finde ud af hvad vi ønsker at beskæftige os med.

I energien indadtil så har vi en stærk og vital solenergi, den er handlekraftig og dynamisk, gør os positive og optimistiske, men også mere direkte i væremåde, det er en energi som helst undgå kompromisser og går efter det optimale, så også en del perfektionisme.

I den samlede energi er der fokus på detaljer, at skabe overblik, samtidig med at der målrettes omkring ens vej.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *