Den 15. September 2013

72899_554283827922769_1327470324_nDen 15. September 2013

15 er en forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så derfor er det vigtigt at arbejde på et positivt udtryk, da det så er dette som forstærkes. Energien kan gøre ekstra senstiv for andres energier, så husk at bede om beskyttelse og rense din energi ved behov.

I energien udadtil så har vi en målrettet energi, den har et godt overblik og sans for detaljer, den er god til at strukturere og få system i tingene og så beskytter den det nære, mere private da den er loyal og trofast af natur. Dens fokus er mere på andre end på en selv.

I energien indadtil så har vi en følsom og blid balanceenergi, den har en stærk indlevelses og indfølingsevne, der er glæde og kærlighed i den, men den er bedst hvis man undgår ekstremer. Der er igen mere fokus på andre end en selv og fokus på at finde sit ståsted, fokus på centrering.

I den samlede energi så har vi en aktiv energi med fokus på kommunikation, den er i bevægelse og kan give mange bolde i luften.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *