Den 16. September 2013

merkaba-geoDen 16. September 2013 ♥

16 er en stærk giv slip energi, den handler om at rydde op i det gamle for at gøre plads til det nye. Det kan være relationer der skal ryddes op i og afklares, gamle følelses, tanke og handlemønstre som ikke længere er aktuelle eller hensigtsmæssige for os. Når det gamle slippes skabes der plads for nyt, så hav tillid, selvom du endnu ikke ved hvad der venter forude, giv slip, lyt til din intuition og overgiv dig til den universelle kraft.

I energien udadtil så har vi et engletal med en meget stærk indlevelses og indfølingsevne, det er en energi hvor vi er i stand til at give os selv fuldt ud til en sag som vi føler meget for, et område som betyder meget for os. Balance er vigtigt og når du giver ud af dig selv så giv der hvor det bliver værdsat og anerkendt og glem dem som ikke forstår, gå efter den optimale forandring.

I energien indadtil så har vi en målrettet energi, den giver et godt overblik, skaber struktur og system i tingene og så er den rigtig stærk omkring detaljer. Den er beskyttende overfor det nære og ens nærmeste, beskytter det sårbare som der kun åbnes for i sammenhænge med loyalitet og trofasthed sammenhænge hvor man føler sig tryg.

I den samlede energi så har vi en åben, intuitiv og søgende energi, den går dybere, søger efter mening og forståelse og ser gerne sig selv som en del af en større helhed og sammenhæng. Den møder livet med et åbent sind, men trives bedst i kærlige omgivelser, som den også gerne vil skabe selv.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *