Den 17. September 2013

merkaba 13Den 17. September 2013

17 er en meget åben, grænseløs energi, den er uden hæmninger og barrierer, spreder sin energi i alle retninger. Den er fuld af muligheder, hvis man kan lære at gå efter det optimale, det vil sige undgå det som ikke er optimalt nok. Energien kan gøre sensitiv, så det er godt at lære at tage vare på sig selv, sige til og fra.

I energien udadtil så har vi en aktiv kommunikationsenergi, der er fokus på andre og den har et godt overblik og sans for detaljer, så den kan være god til undervisning, rådgivning eller skriftligt arbejde mm. Der er hele tiden bevægelse på og der kan være mange bolde i luften.

I energien indadtil så har vi en blidt engletal, meget givende og med en stærk indfølings og indlevelsesevne, der gør at man kan give sig selv fuldt ud til det som er vigtigt for en, men det er en balance energi, så vigtigt at være obs på at værdsætte denne fine energi.

I den samlede energi så er der fokus på at finde styrke og kraft til at stå på egne ben, energien kan give behov for alenetid, at vende sig indad for at finde erkendelse og forståelse.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *