Den 18. September 2013

944241_559129950812998_1217238921_nDen 18. September 2013

18 er en meget powerfuld og stærk marsenergi som kan gennembryde alle barrierer med sin styrke og kraft, derfor er den også udfordrende af natur, den finder vores svage sider for at prøve at forvandle dem til styrke, lære os at stole på at vi kan stå selv. Energien er handlekraftig udadtil, men kan også se indad efter viden og erkendelse. Det er også en energi hvor der ofte arbejdes igennem. God jegstyrke.

I energien udadtil så har vi en omsorgsfuld og givende energi, andre prioriteres højere end en selv, det at kunne gøre en forskel for andre. Der er gode healingskræfter i energien , ligesom den også er stærk i forhold til sansernes område, nydelse og at skabe noget smukt.

I energien indadtil så har vi en kommunikationsenergi som er særlig god i forhold til andre, jeg-du samtaler og relationer, det kan være vejledning, men også undervisning. Desuden er den god til skriftligt arbejde på grund af dens stærke sans for overblik og detaljer. Energien er aktiv og kan give mange bolde i luften.

I den samlede energi så har vi et engletal, så der er ekstra hjælp at hente oppefra og så er der fokus på ens evner som vejleder og vejviser.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *