Den 19. September 2013

545526_499787853372367_796948979_nDen 19. September 2013

19 er en stærk og vital solenergi, den er dynamisk, handlekraftig, som oftest positiv og optimistisk og så er den direkte af natur, tingene pakkes ikke så meget ind hverken i væremåde eller udtryk. Der er perfektionisme i energien, den går efter det optimale.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip, det kan være i forhold til ens omverden, andre mennesker, måske skal der ses på gamle måder at handle på som ikke længere er aktuelle for en. Når der gives slip, skabes der plads til noget nyt, så overgiv dig, lyt til intuitionen og lad det ske.

I energien indadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, den kan gøre ekstra sensitiv og følsom, det svarer til at have et par ekstra par antenner som fanger alle mulige signaler i ens omgivelser. Det kan også betyde at ens beskyttelse bliver mindre, at man ikke har det samme filter som man plejer, derfor kan det være godt at bede om ekstra beskyttelse. Brugt positivt er energien meget stærk i forhold til alle former for udtryk.

I den samlede energi så er der fokus på nye veje, nye ideer, nye muligheder, så gå efter de optimale skift, de fremadrettede forandringer og lad kreativiteten få plads.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *