Den 20. September 2013

1749_604386192912532_1664428076_nDen 20. September 2013

20 er en blid og blød balanceenergi, den har en stærk indfølings og indlevelsesevne og der er meget glæde i den. Den er bedst når man undgår ekstremer, da den ellers kan skabe for store udsving og så har den fokus på ens ståsted, at finde det område hvor man hører hjemme, finde sin vej.

I energien udadtil så har vi en meget åben energi, den er fuld af muligheder og har ingen barrierer og begrænsninger, ingen bremser. Den kræver at man tør gå efter det optimale og sige fra overfor det som tager for meget af ens energi, så man undgår at sprede sig over for meget. Den kan gøre ekstra sensitiv i forhold til ens omgivelser.

I energien indadtil så er der fokus på at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt og det kræver mod og tillid, da det gamle skal slippes før det nye viser sig og derfor kan man godt føle sig på dybt vand. Lyt til intuitionen og overgiv dig til den overordnede styrende energi og kraft,

I den samlede energi så har vi en følsom og sensitiv kommunikationsenergi, den forstærker ord og andre former for udtryk og man bliver ekstra modtagelig for impulser fra ens omverden og andre mennesker.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *