Den 21. September 2013

68965_489462627784503_341969598_nDen 21. September 2013

21 er målrettet og har et godt overblik, den er struktureret og god til at lave system i tingene og så har den en stærk sans for detaljer. Den er beskyttende af natur, loyal og trofast, men ser mere andre end den ser sig selv.

I energien udadtil så har vi en stærk og powerfuld marsenergi, den er udfordrende af natur og tester os gerne på vores styrke og vores evne til at stå fast og stole på at vi kan håndtere hvad livet nu sender os. Den er god til at arbejde igennem i, komme i bund med opgaver der venter.

I energien indadtil så er energien meget åben og grænseløs, fuld af muligheder, men ikke så meget sans for grænser, at kunne sige til og fra. Energien kan gøre ekstra sensibel, der skal mindre til for at påvirke os, så det er godt med beskyttelse og huske at tage vare på os selv.

I den samlede energi så er energien meget åben, så vær opmærksom også på temperamentet og husk at tage vare på dig selv, men også at prioritere alenetid ved behov.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *