Den 22. September 2013

1010645_616317738386044_674869007_nDen 22. September 2013

Dagen hvor vi i aften ca 22:45 går over i vægtens tegn

22 er et blidt og blødt engletal, en meget stærk indfølende energi, den har en utrolig indlevelsesevne, der gør at man kan give sig selv fuldt ud til mennesker eller en sag man føler stærkt for at hjælpe til forandring, men det er også en balanceenergi, man skal passe på at man ikke giver sin energi til mennesker der ikke værdsætter den, da man ellers kan komme til at miste eller overse sig selv og dermed miste energi.

I energien udadtil så har vi en stærk og vital solenergi, den er handlekraftig, dynamisk og vital, den er positiv og optimistisk, men også direkte af natur, viser direkte hvem den er og hvad den står for. Desuden er den perfektionistisk, den går efter det optimale i alle situationer.

I energien indadtil så har vi en stærk og powerfuld mars energi, den kan give os lyst til at fordybe os, være alene for at fokusere på indre områder, finde energi eller lade op, eller komme i bund med arbejdsopgaver som venter. Den vil føles udfordrende for nogle.

I den samlede energi så kan der godt være noget tempo på, energien ruller derud af, så gå efter glæden, gå efter at skabe flow, kom ud i solen og naturen og saml energi til dig selv.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *