Vægtens Tegn

HjerteVægtens tegn 22/9 – 2013 til 23/10 – 2013

Nu går vi ind i et nyt stjernetegn og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre som ændrer retning og karakter. Alt efter hvilket tal du er født under fra 1 til 31 i løbet af hele året, i en hvilken som helst måned, kan du gå ind og læse om tallet herunder.

Vægten er astrologisk et lufttegn, det vil sige at der er fokus på tankernes område. Samtidig har vægten en stærk indfølings og indlevelsesevne og balance er vigtigt, da den ofte er god til at se begge sider af en sag. Det kan også besværliggøre beslutninger, at mærke efter, når begge sider rummer gode elementer.

Ud fra sjælens numerologi er vægtens tegn et følelsestegn, så derfor er det samspillet imellem tanker og følelser som er vigtigt her, det vi tænker påvirker hvad vi føler, så en positiv indstilling til hvad vi nu oplever og gennemlever, er en god ting, men også rum for følelser, at lade dem være det de er. Vægten er generelt givende og rummer også stærke healingsevner og god omsorg.

Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.
Energierne gælder lige meget hvilken tid på året man er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder.

♥♥♥

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i måneden, så er det tid til at finde din styrke frem, du vil blive prøvet  og blive udfordret til at stå alene for at finde din styrke, også til at gå imod strømmen hvis det føles rigtigt. Den kræver at du er selvstændig, vil arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår kamp eller konflikt i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis der er brug for det, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Du vil lære meget. ♥

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i måneden, så kommer der tempo på, energien ruller derud af og der er stort fokus på glæde og flow. Det er dog vigtigt at have energien i snor, være opmærksom, da den godt kan løbe af med en og har den først overtaget styringen, så kan man føle det lidt som om man er er i en rutsjebane, den går op og ned, især følelsesmæssigt og det kan skabe for meget stress, som helst skal undgås, så gå efter glæden. Energien er samtidig meget vital og dynamisk og også med en god portion jegstyrke. Men øv dig i at lade energien rulle derudaf uden at miste styringen, husk at du altid kan skifte retning og bevar din centrering.

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i måneden, så går du ind i det stærke, bløde engletal som retter fokus på din vej og dit livsformål. Dine evner som vejleder og rådgiver for andre vil øges eller din opgave som vejviser aktiveres endnu mere, så du kan hjælpe med at bane vejen for dem som har behov for at lære mere om det du gør, det du er med til at udvikle. Så vær dig selv. Energien vil også spørge dig om du følger din vej og arbejder med det som er det rigtige for dig, arbejder med de opgaver du har valgt at udføre, for ellers er det måske på tide at korrigere din kurs. Husk også at der er god kontakt opad til dine engle, ekstra hjælp at hente, hvis du beder om det og ekstra beskyttelse ♥

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i måneden, så sættes tempoet nu ned for at du kan komme ned i dybden, i detaljerne. Så prøver du at nå en masse så vil du mærke at du skal tage det roligt og tage et skridt ad gangen. Lad være med at se så langt frem, tag det roligt, det er de små skridt som skaber de store resultater i sidste ende. Energien prioriterer at arbejde i nuet for at bygge energi op, så hav fokus på at bygge noget godt og konstruktivt op. Undgå at fokusere på for langsigtede mål, der får dit fokus væk fra dig selv. Arbejd dig gradvis fremad, skridt for skridt. Nyd nuets energi, vær til stede ♥

Er du født den 5, 14 eller 23 i måneden, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ og iderig. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være åben for de nye muligheder som der dukker op, da den jo ønsker at ændre på noget af det som er kørt fast eller er i stilstand, fordi at der findes bedre muligheder. Kæmper man imod det nye så kan man blive lidt kastebold for denne omskiftelige energi, så vær på forkant og vær åben for den forandring som dit liv har behov for. Energien styrker dit mod, men skal bruges fremadrettet for at skabe gode skift, så husk på hvor du vil hen og gå efter det. ♥

Er du født den 6, 15 eller 24 i måneden, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der kommer indefra, følelser, ideer og tanker, meninger og holdninger og bruge det konstruktivt, udtrykke dig selv via ord. Energien er kreativ, og finder gerne nye måder at kommunikere i, den er også meget aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Der er en del tempo på og den kan have god jegstyrke, det kan dog være vigtigt lige at sørge for at koble fra ind imellem, da man ellers kan få for travlt, det vil sige gå lidt ned i gear, få slappet af f.eks ved at komme ud i naturen eller andre hyggebeskæftigelser, der slapper af ♥

Er du født den 7, 16 eller 25 i måneden, er der særligt fokus på forstærket kommunikation, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk. Derfor er det også vigtigt at være opmærksom på at holde en optimal, positiv og givende dialog, da det så er dette som forstærkes. Energien kan gøre en følsom for stemninger og energier i ens omgivelser, f,eks fra andre mennesker så der kan være behov for ekstra beskyttelse, især psykisk. At rense sin energi indimellem med et brusebad af lys kan også være nødvendigt og godt, da man har et par ekstra antenner ude og derfor nemt får noget fra ens omgivelser ind i ens system, som altså helst skal ud igen♥

Er du født den 8, 17 eller 26 i måneden, så er det tid til at give slip, det kan være at du er kørt fast i hverdagens rutiner, at du er blevet for fastlåst i dine nære relationer til eller trænger til et nyt syn på dig selv. Det kan være gamle følelses og tankemønstre som der skal kigges nærmere på. Det gamle skal slippes før der kan blive plads til noget nyt. Find tilliden til at alt er godt, giv slip også selvom du endnu ikke har set hvad der venter henne om næste hjørne. Og hav tillid til at der er en årsag og grund til det du gennemlever, find den røde tråd i dit liv og overgiv dig til den guddommelige kraft, lad din intuition lede dig på vej ♥

Er du født den 9, 18 eller 27 i måneden så åbner energien sig fuldstændigt, den bliver grænseløs, uden bremser, fuld af muligheder. Det kræver dog en stærk skelneevne, for mange muligheder kræver jo også evnen til at kunne vælge det mest optimale ud og desuden en god evne til at kunne mærke grænser, både egne og andres, sige til og fra, tage vare på sig selv. Det er vigtigt at undgå at sprede sin energi i for mange retninger, at holde den samlet omkring det som er vigtigst. Så led din energi i en optimal retning og tag også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet. Bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov, da dine energier er meget åbne ♥

 

♥♥♥ 111 ♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *