Den 23. September 2013

1170918_311138109023597_1267782413_nDen 23. September 2013

23 er aktiv og kommunikerende, den er konstant i bevægelse og så har den et godt overblik og sans for detaljer. Den er særlig velegnet til undervisning, skriftligt arbejde og rådgivning, især også i jeg-du relationer.

I energien udadtil så har vi en følsom balanceenergi, den har en stærk indfølings og indlevelsesevne,den er god til at sætte sig ind i andres situation, men den er også svingende af natur, så derfor er det bedst at undgå ekstremer i den, holde kursen.

I energien indadtil så har vi en omskiftelig energi, en forandringsenergi, den kan åbne for nye ideer og impulser, men er samtidig sin egen, frihedselskende og selvstændig af natur, den går sine egne veje og trives med at skabe og inspirere.

I den samlede energi så har vi en givende energi, den har fokus på andre mennesker mere end på sig selv, meget omsorgsfuld.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *