24. September 2013

1094775_633914063293078_776644842_nDen 24. September 2013

24 er en givende omsorgsfuld og moderlig energi, den vil gerne rumme og favne alle andre, men glemmer nogle gange sig selv. Den kan være kreativ og have sans for farver, musik, områder som aktiverer sanserne og kan også have stærke healingsevner.

I energien udadtil så har vi en målrettet energi, den har et godt overblik og fokus på detaljer og så er den god til at strukturere, få system i tingene der hvor der er behov. Den er også beskyttende af natur, beskytter privatlivet og ens nærmeste, dog kan den være perfektionistisk anlagt.

I energien indadtil så har vi en aktiv energi, der er fokus på kommunikation, ord og udtryk, det kan være at der skal udtrykkes tanker, følelser, meninger, ideer etc og samtidig kan der være travlhed, mange bolde i luften.

I den samlede energi så har vi en åben energi, uden så mange grænser og bremser, der kan være gode muligheder i den, men det er også vigtigt at man går efter det optimale og sortere det fra som føles forkert.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *