Den 25. September 2013

550489_282415255187043_132473170_nDen 25. September 2013

25 er en åben, søgende og intuitiv energi, den er god til kommunikation og har også en god kontakt opadtil, samtidig med at den ser andre bedre end den ser sig selv. Den går efter dybere mening i livet og trives med at føle sig som en del af en større helhed.

I energien udadtil så har vi et blidt og blødt engletal med en stærk indfølings og indlevelsesevne der gør at man kan give sig selv 100 procent til et andet menneske eller en sag som er af stor betydning for en, dog er det vigtigt at give der hvor det bliver værdsat, så man undgår at blive udnyttet i sin godhed. Så balance er vigtigt.

I energien  indadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, den lægger et plus på alle former for udtryk, så det er vigtigt at være opmærksom på at gøre det så positivt som muligt. Energien kan samtidig gøre ekstra sensitiv overfor ens omgivelser, man kan nemt tage andres energi ind i sit system, så husk beskyttelse ved behov.

I den samlede energi så kan der være tempo på, der er meget glæde men det er vigtigt at undgå det som stresser og fokusere på at skabe flow.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *