Den 26. September 2013

558554_411586835567311_1373650304_n
Den 26. September 2013

26 er en meget åben, grænseløs energi der samtidig har sit fokus meget mere på ens medmennesker end på en selv. Da energien kan gøre sårbar og ekstra sensitiv, så kan man så netop derfor godt føle sig sårbar og udsat, føle at man får knubs fra andre, hvis man ikke har lært at beskytte sig selv og lært at lede energien imod det optimale. Har man lært dette kan den rumme rigtig mange gode muligheder.

I energien udadtil så er der fokus på kommunikation og aktivitet, en energi der er god til dialoger med andre, men også god i situationer andre skal undervises i forskelligt stof, da der er godt overblik i og fokus på detaljer i denne energi. Også det skriftlige kan den være god til.

I energien indadtil så er der fokus på at give slip, det kan sagtens være gamle relationer der skal ryddes op i eller følelses og tankemønstre der har været låst fast. Når der gives slip, løsnes energien og så skabes der samtidig plads til noget nyt, så hav tillid og lyt til din intuition.

I den samlede energi så bevæger energien sig skridt for skridt, der er meget fokus på at bruge den kraft som er i nuet, være tilstede og nyde de enkle øjeblikke.

♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *