Den 27. September 2013

542618_500393136686680_2024269800_nDen 27. September 2013

27 er både følsom og stærk, den har en god intuition og kontakt opadtil, men er samtidig handlekraftig og powerfuld. Ofte kan den teste dig på din evne til at stå selv, dit mod til at turde gå imod strømmen, hvis det er rigtigt for dig, men samtidig er den virkelig god til at komme i bund med opgaver, få ryddet op og afsluttet noget.

I energien udadtil så har vi en givende og omsorgsfuld energi, den har sit fokus på andre og er rummelig og moderlig. Den indeholder også stærke healingsevner som andre kan have gavn og glæde af, f.eks mennesker, planter og dyr. Også sanserne er ekstra forstærkede i denne energi.

I energien indadtil så har vi en åben og grænseløs energi, den er ekstra sensitiv men også fuld af muligheder, hvis altså man er i stand til at sige fra overfor det som ikke er optimalt og tør gå efter det som er mest optimalt. Det kan være vigtigt med ekstra beskyttelse og at være opmærksom på grænser, egne og andres.

I den samlede energi så handler det om forandring, nye muligheder åbner sig for den som tør tage imod og tør gå efter det mest optimale.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *