Den 9. Oktober 2013

544932_441873562538638_1281224353_nDen 9. Oktober 2013

9 er en stærk og powerfuld marsenergi der elsker at teste dig på din energi og styrke, den vil gerne udfordre dig for at se om du står fast, tør gå imod strømmen, hvis det føles rigtigt. Den er arbejdsom, god til at arbejde med inde områder og komme i bund med opgaver der venter.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip på det gamle for at skab plads til det nye, det kan være gamle drømme som er oppe og vende eller gamle handlemønstre som trænger til at fornys. Det er vigtigt at opøve tillid og overgive sig til den overordnede styrende kraft og sin intuition.

I energien indadtil så har vi en meget åben grænseløs energi, den åbner den indre energi fuldstændigt, men åbner samtidig for ekstra sensitivitet, ekstra sårbarhed. Det er vigtigt at være opmærksom på grænser, på at sige til og fra, tage vare på sig selv.

I den samlede energi så har vi en forstærket kommunikationsenergi med et par ekstra antenner ude som kan give ekstra sensitivitet, både udadtil og indadtil.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *