Den 10. Oktober 2013

312464_471588052900522_686016949_nDen 10. Oktober 2013

10 er en meget hurtig, vital, glad energi for det meste, den er påvirket af solens lys og kraft og har en god jeg energi i sig. Da den er så hurtig kan der dog være en tendens til stress i den, især hvis man beskæftiger sig med noget hvor glæden mangler, der kan den godt give en følelse af at være i en rutsjebane, også fordi at ens følelser til tider kan løbe af med en i den. Så vigtigt med fokus på glæde og flow.

I energien udadtil så har vi en meget åben, grænseløs energi, den er uden bremser, barrierer og hæmninger og dermed også fuld af muligheder, men den kræver en god kaptajn, at man er i stand til at gå efter det optimale og sortere det fra som føles forkert og husker at mærke ordentlig efter. Energien er ekstra senstiv så man skal huske at tage vare på sig selv i den.

I energien indadtil så har vi en powerfuld og ren marsenergi, den kræver af os at vi tager vores styrke til os, den udfordrer og tester os på om vi vil kæmpe og overleve eller vende os indad for at søge information og erkendelse. Den kan give behov for at være alene, men er også god hvis man trænger til at få ryddet op, komme i bund med opgaver der venter, eller hvis der skal arbejdes igennem.

I den samlede energi så er energien meget åben, ikke nogen bremser, sårbarhed med behov for ekstra beskyttelse men også fuld af muligheder, men kan samtidig give udfordringer, hvor man testes på sin styrke.

♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *