Den 23. Oktober 2013

998247_544358815623445_1670235616_nDen 23. Oktober 2013

23 er en aktiv kommunikationsenergi, der specielt er velegnet til kommunikation i forhold til relationer, andre mennesker, især når det handler om undervisning, rådgivning men også skriftligt arbejde, da den er stærk omkring detaljer.

I energien udadtil så tages der et skridt ad gangen, energien flytter sig gradvist fremad og går samtidig meget i dybden i detaljer. Der er fokus på at være tilstede i nuet og vil man for meget, for hurtigt på en gang, så kan man godt opleve at blive bremset.

I energien indadtil så har vi en blidt og blødt engletal som handler om balancen i forhold til andre, en energi hvor ens indfølingsevne øges og man giver meget ud, men man skal så også være opmærksom på om det man giver bliver værdsat for ellers kan det være bedst at lade være og finde et bedre sted at give af sig selv.

I den samlede energi så har vi en åben søgende energi, intuitionen kan være stærk og mening og dybde tæller mest.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *