Den 24. Oktober 2013

555453_591892880870038_1858896119_nDen 24. Oktober 2013

24 er en givende og omsorgsfuld energi, den ser mere på hvordan andre har det end på hvordan den selv har det. Den kan være kreativ og utraditionel, og rummer også stærke healingskræfter i sig, som kan være til gavn og glæde for andre mennesker. Sanserne er også meget aktive, det handler om livsglæde og nydelse.

I energien udadtil så er der fokus på nye veje og muligheder, energien er fuld af kreativitet, ideer, impulser og inspiration, men kan også være omskiftelig og tiltrække både de fremadrettede forandringer og dem som sender en tilbage til start afhængig af ens fokus og af hvilke energier man ellers har med sig.

I energien indadtil så har vi en aktiv kommunikationsenergi som især har fokus på dialogen med andre, derfor er den også velegnet til undervisning, rådgivning og vejledning i forhold til andre mennesker, men også skriftligt arbejde, da den har et godt overblik og sans for detaljer.

I den samlede energi så kan energien udfordre og teste os på vores styrke og evne til at stå fast, give lyst til at være alene for at arbejde og komme i bund med opgaver.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *