Den 25. Oktober 2013

936693_524959467563380_1459104323_nDen 25. Oktober 2013

25 er en åben og intuitiv energi som samtidig har sit fokus mere på andre end på en selv, det er en aktiv energi med mange bolde i luften og der kan også være meget bevægelse på kommunikationsområdet. Energien søger mening og dybde, søger forbindelse til den spirituelle verden.

I energien udadtil så har vi en aktiv energi som også kan give mange bolde i luften, energien er konstant i bevægelse, der skal ske noget og gerne på utraditionel vis. Der er fokus på at udtrykke meninger, ideer, visioner og drømme. udtrykke sig selv med god jegstyrke.

I energien indadtil så har vi en givende og omsorgsfuld energi, den er moderlig og rummelig og kan lide at bruge sansernes verden til at gøre noget godt for andre, f.eks ved at skabe musik, skønhed, hygge, god mad mm. Healingsevner kan være ekstra kraftige her, hvis man arbejder med dette eller bevidst eller ubevidst healer.

I den samlede energi så har vi et engletal med ekstra fokus på vejledning og rådgivning eller på at gå foran og være en form for vejviser. Der kan være ekstra hjælp og kontakt opadtil.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *