Den 26. Oktober 2013

1004691_308204735983601_464745978_n

Den 26. Oktober 2013

26 er en meget åben og grænseløs energi, den er uden barrierer, bremser og grænser, men også meget sårbar og sensitiv. Dens fokus er meget på andre, man giver meget ud, men kan komme til at overse egne grænser og glemme at tage vare på sig selv.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, ens sanser skærpes ekstra meget i forhold til ens omverden og andre mennesker, man får et par ekstra antenner på som opfanger alt muligt og der kan være behov for ekstra beskyttelse og at rense ens energi.

I energien indadtil så har vi en intuitiv energi, der samtidig er kommunikerende og aktiv og kan gøre at man har mange bolde i luften. Energien er søgende af natur og har behov for dybere mening og kan være meget åben overfor spirituelle områder.

I den samlede energi så handler det om forandring og skift, energien kan være kreativ, med impulser og ideer, men også utraditionel.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *