Den 27. Oktober 2013

1012405_623247691026382_1501011177_nDen 27. Oktober 2013

27 er på en gang indadvendt og følsom og handlekraftig og powerfuld, den har en stærk intuition, men har mere fokus på andre end på sig selv. Den tester os gerne på vore styrke og kraft til at stå selv, er arbejdsom og god til at komme i bund med opgaver. Den kan give behov for at være alene for at komme i dybden og lade op.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip, det kan være gamle handlemønstre der skal ændres eller drømme som skal slippes fordi der er andre og bedre drømme på vej, det gamle skal slippes for at det nye kan få lov at komme ind. Det er vigtigt med tillid og overgivelse.

I energien indadtil så har vi en meget åben grænseløs energi, den er uden bremser og barriere, den er meget givende i forhold til andre, men man skal være obs på at mærke grænser, tage vare på sig selv, da stor åbenhed kan give større sårbarhed. Der er muligheder i den, men gå efter det optimale i stedet for at sprede energien i for mange retninger.

I den samlede energi så er der fokus på forstærket kommunikation, psyken kan være ekstra følsom, så det kan give behov for ekstra beskyttelse.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *