Den 28. Oktober 2013

1044673_620917557926062_1367829678_nDen 28. Oktober 2013

28 er en meget åben energi, den har ikke så mange bremser og skal derfor også lære at sige til og fra, tage vare på sig selv, men den er kan have mange gode muligheder i sig. Den har som regel mere fokus på andre end sig selv og den går efter det optimale i alt hvad den rører ved.

I energien udadtil så har vi en meget åben energi, den er også grænseløs, uden bremser og barrierer, så det kræver en god kaptajn at lede energien mod det optimale og dermed undgå at involvere sig i noget som tager for meget energi. Den kan gøre ekstra sensitiv, så det er vigtigt at tage vare på sig selv.

I energien indadtil så er der power på, energien kan udfordre og teste os på vore styrke, den er arbejdsom, god til at arbejde med indre viden og information, men også krævende, den ønsker at du giver dit yderste f.eks i forhold til at komme i bund med opgaver eller få ryddet op. Den kan give behov for at være alene.

I den samlede energi så har vi også en åben, grænseløs energi, mange muligheder, få barrierer og samtidig ekstra åben og sensitiv. Der kan være behov for ekstra beskyttelse.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *