Den 29. Oktober 2013

1011599_637346536283164_1408214181_nDen 29. Oktober 2013

29 er på en gang følsom og blød og handlekraftig og powerfuld, så det kan være en balance at rumme. Den har en god indfølings og indlevelsesevne men kan også godt være direkte af natur. Energien kan udfordre og teste og kan også vende en del indad.

I energien udadtil så har vi en stærk og udfordrende marsenergi der får os til at arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter eller rydde op, hvis der trænger til dette. Der skal ydes før den kan nydes og vi skal bruge vores kraft.

I energien indadtil så har vi en stærk, dynamisk og vital solenergi, også powerfuld og direkte af natur, den er ofte positiv, men også perfektionistisk, den går efter det optimale i alt hvad den er interesseret i og har god jegstyrke.

I den samlede energi kan det føles som om der er tempo på, følelser og energi er i bevægelse, der er flow og glæde, men det er bedst at undgå stress.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *