Den 30. Oktober 2013

1098287_635526739798477_1678128728_nDen 30. Oktober 2013

30 er stærk og målrettet, den har et godt overblik, er god til detaljer og så er den beskyttende af natur, den prioriteter det nære og ens nærmeste og ser nye mennesker og energier an, før de lukkes ind i de mere private områder. Den er noget tempofyldt, men også loyal og trofast af natur.

I energien udadtil så er der også tempo på, en vital og bevægelig solenergi som accellererer følelserne, men som også kan have meget glæde i sig. Da den dog har en tendens til at være så hurtig så den føles som lidt af en rutsjebaneenergi, er det vigtigt at undgå stress, skabe flow.

I energien indadtil så har vi en blød og blid balanceenergi, som retter fokus på om vi har fundet vores ståsted, om vi er er der i livet hvor vi føler at vi hører hjemme, der hvor vi kan anvende vores indfølingsevne til at skabe glæde for andre og for os selv. En energi hvor det er bedst at undgå ekstremer.

I den samlede energi så er vi målrettede og fokuserede på hvor vi vil hen, vi ser på detaljerne og går helst ikke på kompromis i vores valg, kun det bedste er godt nok.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *