Den 4. November 2013

579485_601768766507608_1765268566_nDen 4. November 2013

4 er en kreativ, foranderlig og omskiftelig energi, den er kreativ, fuld af ideer og impulser, men også frihedselskende og sin egen. Den kan tiltrække gode forandringer, men også de mere udfordrende så det er vigtigt at have gode energier med sig og bevidst gå efter de fremadrettede forandringer.

I energien udadtil så har vi en energi som arbejder i dybden i detaljer, derfor bevæger den sig også gradvist fremad, et skridt ad gangen. Den er stærk i nuet, så godt bare at være tilstede, se detaljerne, men også nyde de enkle øjeblikke.

I energien indadtil så har vi også en energi der er målrettet ned i detaljer, den skaber et godt overblik og giver en evne til at strukturere og få system i tingene og den prioriterer det nære og ens nærmeste og er loyal og trofast, beskyttende af natur.

I den samlede energi har vi en omsorgsfuld energi, meget givende  ned i detaljer, men også med fokus på sansernes område, være tilstede og nyde de enkle øjeblikke, lige her og nu.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *