Den 5. November 2013

999817_632866856731132_995829962_nDen 5. November 2013

5 er en aktiv energi der kan give mange bolde i luften, den er konstant i bevægelse og samtidig med stor fokus på kommunikation, at udtrykke meninger, tanker, følelser, drømme, ideer osv, udtrykke sig selv og sin verden via ord.

I energien udadtil så er der fokus på forandring og skift, energien kan være fuld af ideer og impulser, kreativ, men altså også tiltrække forandring, både af den gode slags og den mere udfordrende slags. Der er det vigtigt at gå efter de fremadrettede forandringer.

I energien indadtil har vi også en forandringsenergi, men samtidig med et engletal inde over som handler meget om balance, om at ens indlevelses og indfølingsevne forstærkes og man skal være opmærksom på at give sig selv og sin energi til de rigtige mennesker, så man ikke mister den.

I den samlede energi så åbnes der for mange muligheder og der er det vigtigt at gå efter de optimale, undgå at sprede sin energi og også huske på at tage vare på sig selv ved behov.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *