Den 6. November 2013

1006037_636388716378946_43917806_nDen 6. November 2013

6 er en omsorgsfuld og givende energi, den har mere fokus på andre end på sig selv og samtidig så er sanserne ekstra forstærket med fokus på musik, farver, nydelse og lækker mad mm. 6 kan også også stærke healingsevner så beskæftiger man sig med dette så kommer der ekstra power på.

I den udadrettede energi så har vi en aktiv energi, den er konstant i bevægelse og kan give rigtig mange bolde i luften og så er der meget fokus på kommunikation, ord og udtryk, at få sagt det som er relevant. Udtrykke meninger, ideer, drømme etc eller bare være meget kommunikerende og på i forhold til ens omverden.

I energien indadtil så handler det også om aktivitet og kommunikation, der er især meget fokus på at arbejde med ens evner for den gensidige dialog, det kan f.eks være rådgivning og vejledning, men undervisning kan også være aktuel i denne energi eller også at udtrykke sig på tekst. Generelt er der fokus på detaljer og overblik og at bruge sig selv i forhold til andre.

I den samlede energi så er der en del tempo på, man kan sige at energien ruller derud af, der kan være meget glæde i den, men indimellem kan det også føles som lidt af en rutsjebanetur, så gå efter at skabe flow.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *