Den 7. November 2013

486488_498379113554749_268112530_nDen 7. Oktober 2013

7 er en åben, intuitiv energi med en god kontakt opadtil, den er søgen af natur, går efter en dybere mening i livet og trives bedst i kærlige omgivelser og energier. Der er gode spirituelle evner i energien, hvis man er åben for dette.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, den giver os et par ekstra antenner i forhold til vores omgivelser, så vi nemt opfanger hvad der foregår med energierne omkring os. Da vi kan komme til at tage noget med hjem som kommer fra andres energi, kan der være behov for at rense sin energi eller lave ekstra beskyttelse.

I energien indadtil så har vi en energi som handler om omsorg, om at give og hjælpe, gøre en forskel for andre, og der er også stærke healingsevner i denne energi. Sanserne er også ekstra aktive og vågne, så nydelse af farver, musik, mad, fokus på livskraft i kroppen er ekstra stærk.

I den samlede energi så går vi et skridt ad gangen med fokus på at bygge op, så det handler om at være tilstede i nuet, et øjeblik ad gangen.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *