Den 8. November 2013

1094775_633914063293078_776644842_nDen 8. November 2013

8 er en meget åben, grænseløs energi, den er fuld af muligheder, men først skal man lære at gå efter det optimale og dermed sige fra overfor det som er mindre optimalt, da man ellers nemt kan sprede sin energi i for mange retninger. Energien er ekstra sensitiv og kan give behov for ekstra beskyttelse.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip på de områder af ens livsvej som ikke længere fungerer for en eller er kørt fast. Det kræver tillid at give slip, fordi at man ikke ved hvad der venter henne omkring næste hjørne, så lyt til intuitionen og lad den højere styring tage over.

I energien indadtil så har vi også en stærk intuitiv energi, ens fornemmelse især omkring andre forstærkes og der kan komme impulser og input oppefra og der er også meget fokus på at udtrykke tanker og følelser via ord. En følsom og spirituel energi.

I den samlede energi så er der aktivitet og bevægelse, der kan være mange bolde i luften og man skal selv huske på at koble fra, tage sig en pause ved behov.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *