Den 9. November 2013

1001054_615494451801706_1044548965_nDen 9. November 2013

9 er en stærk og powerfuld marsenergi, den lærer os at stå alene, finde vores styrke og kraft ved at sende os udfordringer og tests, så den kan godt føles krævende. Den er god til at arbejde med den indre verden men også arbejdsom, god til at komme i bund med oprydning eller opgaver som venter.

I energien udadtil så har vi en meget åben, grænseløs energi, den kan rumme mange muligheder, men har ikke rigtig nogen bremser i sig, ingen barrierer så derfor er det vigtigt at kunne lede den i en optimal retning, for at undgå at sprede sin energi for meget.

I energien indadtil så har vi også en meget åben og grænseløs energi, den kan gøre at fokus er meget mere på andre end på en selv, man giver måske meget ud og skal huske på at mærke efter at det sker på en optimal måde, som også gavner en selv. Der er gode muligheder i den, når man bruger den optimalt.

I den samlede energi er der fokus på at give helt slip og bare lade sig lede og føre at sin intuition og den overordnede styring, og det er vigtigt med tillid.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *