Dagens energi, den 26. Februar 2015

DSC00511

Den 26. Februar 2015 <3

Marts er tæt på og dermed kommer der nye energier i spil, for mig er det en afventende periode, der venter opgaver forude, så det går jeg og bygger min energi op til. Og så glæder jeg mig så meget til den første forårsmåned <3

26 er en meget åben, grænseløs og sensitiv energi, den kan give mange muligheder, men også være vanskelig at håndtere og rumme. Den har sit fokus primært på andre og kan være meget omsorgsfuld, men der er også mange energier der skal transformeres i den og dermed også en del arbejde der skal gøres, men det betaler sig. Energien kan være forbundet med muligheder, hvis vi er opmærksom på hvad vi sender ud og dermed modtager. Det er vigtigt at gå efter det optimale og være en god kaptajn for sit liv.

I den udadrettede energi så har vi en stærk og powerfuld marsenergi, den er selvstændig af natur, men også lidt af en enspænderenergi, den skiller sig gerne ud og går imod strømmen, hvis det føles rigtigt. Energien tester os gerne på vores styrke og mod til at turde stå i vores eget lys i stedet for at læne os op ad andre, derfor kan det føles som om vi står alene. Og ellers er energien arbejdsom og god til at komme i bund med opgaver der venter, få ryddet op både i det indre og ydre.

I den indadrettede energi så har vi til gengæld et blødt og blidt engletal som øger vores indfølings og indlevelsesevne utrolig meget. Dette betyder at vi kan give os selv fuldt ud til andre mennesker eller områder af betydning for os. Tallet er samtidig et balancetal, det går bedst når vi undgår ekstremer og fokuserer på de positive forandringer vi kan skabe for os selv og andre eller områder vi har fokus på. Vær obs i denne energi på at undgå at give energi til mennesker og områder som ikke er modtagelige for forandring eller giver noget igen, da det kan dræne dig for energi. Og brug dine engle som hjælpere undervejs.

I den samlede energi så har vi en kombination af meget powerfulde energier og samtidig lette og blide energier i kombination med en meget åben og til tider sårbar energi. Der er fokus på forandring, der er arbejde der skal gøres men vi skal samtidig være i stand til at lede vore energi imod det optimale, se fremad, holde balancen og give ud af det vi har og kan der hvor det føles bedst.

<3

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *