Sommertilbud

38305_133731779996491_5095421_n

SOMMERTILBUD på den fulde analyse 1500 kr smile-humørikon

Har du længe haft lyst til et dybere kig på dig selv, lyst til at se hvordan dine navne arbejder sammen med dine energier og dit horoskop, så er det denne analyse du skal vælge. Her kommer du virkelig i dybden.

Hvad får du ud af den?

1. Jeg ser på hvordan dine navne svinger med dine energier og på hvilke af dem det evt vil være en god ide at ændre på eller om det vil være godt at tilføje navne for optimal balance.

2. Alt sker i samråd med dig både ud fra dit tryghedsniveau men også ud fra hvad du er klar til at ændre på.

3. Jeg vil se nærmere på hvordan planeterne i dit horoskop svinger med dine tal og navne. Og selvfølgelig også med din fødselsdag og dit stjernetegn.

3. Jeg ser også på hvilken energi du har i din sjælskerne som står for din dybeste og inderste grundkerne, den du er dybest inde hele livet. Desuden ser jeg på hvad du har i din livsvejsenergi, hvad vej du går i forhold til din omverden og andre mennesker. Hele livet.

4. Så vil jeg også kigge på hvad du har valgt som opgave og udviklingsenergi i dette liv, hvilken energi du skal vokse i og hente din største læring, erfaring og siden kunne give videre til andre.

5. Dine forældre har stor indflydelse på dit liv, måske også mere end du aner, derfor skal vi også ind at kigge på deres energier i forhold til dine tal og dine planeter, hvad de har givet dig at arbejde med.

6. Du får udarbejdet din personlige sjælsstjerne med fuld tolkning som også optages på lydfil, så du kan høre den igen og igen. Du får hjælp til at få de navne og energier som svinger bedst med dig ud fra der hvor du er i dit liv.

7. Og selvfølgelig hjælp til hvordan du foretager eventuelle navneændringer, så de også bliver registreret som de skal.

Dette er bare et uddrag af hvad den fulde analyse indeholder, det skal opleves for at se hvor meget det giver af viden indsigt og forståelse og hjælp til dit liv fremadrettet.

Tilbuddet varer fra den 24. Juli til og med den 1. August 2015

Jeg glæder mig til at høre fra dig/jer. Du kan skrive til mig herinde eller kontakte mig på 28358742.

Siliciah Coral K. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *