Forandring og hvad vej svinger din energi

969466_543357499056910_980938406_nSom så ofte før så har jeg gode venner jeg taler med om hvordan det går og en af dem sagde en dag til mig. Din energi drejer venstre om, det vil være bedre hvis den drejer højre om. Det affødte så en masse tanker om det med hvad vej energi drejer, jeg kunne se at mit nuværende hjem også drejede venstre om, men at der hvor jeg flytter til vil være mere højredrejet. Men kunne også straks se at hvis jeg satte flere blomster, krukker og farver udenfor mit nuværende hjem så ville energien blive mere højredrejet. Så heldigvis kan vi selv påvirke energien på mange måder.

Og hvorfor er det så at min energi er venstredrejet?
Jo det skyldes at jeg det meste af mit liv har været i min indadvendte side, der har været rigtig meget arbejde som skulle gøres i det indre og måske er det nærmest blevet en vane for mig at være indadvendt.
Men i takt med hvor længe jeg har levet så er behovet også vokset rigtig meget for at finde min udadvendte side og derfor er jeg nødt til at ændre min energi både i forhold til mig selv, men også i det jeg gør, det jeg spiser. F.eks har jeg fået lyst til at drikke birkesaft og så synes jeg det er pudsigt at når jeg ser på birkesaft så er det højredrejet. Måske kan det sammenlignes med udvidende og sammentrækkende i energi, men der kan jo kigges på det på mange måder.

Når energien drejer højre om så udvider den sige, den vokser og ekspanderer, den tiltrækker og åbner for muligheder. Når energien drejer venstre om så går den indad, arbejder i det indre, går i detaljer, fordyber sig og forholder sig mest til det der foregår i det indre. Så lidt af begge dele kan være fint og jeg er glad for at jeg har været så meget venstredrejet for når jeg nu bliver mere højredrejet så tager jeg den læring og erfaring med mig som jeg har lært som venstredrejet. Jo dybere vi går i os selv jo mere kan vi tage med ud og dele med andre.

Så prøv at tænke lidt over hvilken vej din energi går og om det er noget du er tilpas med. Hvis ikke så er det måske på tide at vælge en anden drejning, gøre noget andet, forandre, ekspandere mere udadtil eller omvendt drosle ned for alle de udadvendte aktiviteter og gå mere indad. Som altid så har vi som regel svaret i os selv, så mærk efter hvad der føles rigtigt for dig, du er jo den nærmeste til at vide det.

Siliciah

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *