Fuldmåne kanalisering – så er tiden inde

943107_534500193275974_954345636_n

Tiden der kommer – fuldmånekanalisering.

Der venter en intens og banebrydende tid for os alle, mange af os har været i en venteposition i flere år og nu er det tid til at skride til handling, at intensivere vores indsats, gøre det vi er her for. Vi er alle en del af den tid, os der lever nu og det er på tide at vi hver især går ind og bidrager med det vi er bedst til.
Hvordan spørger du måske, for er du også en af dem som har rigtig meget på hjerte, uden at have følt at der var mulighed for at få det ud, blive hørt og set. Som ved alt andet er der en modningsproces, hvis vi deler det vi ønsker på det forkerte tidspunkt, så vil der ikke kunne opnås den ønskede effekt. Men netop nu her ved denne fuldmåne så åbnes der porte til så meget kraft og ny energi, at det gør det muligt, som ikke var det før.

Husk at enhver indsats tæller, lille som stor da det er den samlede indsats af vores forenede arbejde der i sidste ende skaber det ønskede resultat.

De kræfter der sættes i gang ved en måneformørkelse er meget stærkere end de fleste ved, her går jorden kortvarigt ind og skygger for at solens lys kan nå månen, der for en kort stund ligger i mørke, det svarer til en form for genfødsel og dermed også total fornyelse af energien, her er det feminine aspekt i centrum, det handler om at lære at respektere og følge jordens cyklus og rytme, tillade de svingende energier at påvirke os, ikke for at vælte os, men for at lære os at komme i flow.

I tiden der kommer vil der blive endnu mere fokus på at lære og åben dig for svarene inde i dig selv, det vil simpelthen ikke længere være muligt at få tilfredsstillende svar fra autoriteter og andre ydre instanser, her vil det mest tilfredsstillende svar komme fra dit indre, fra dig selv, fra din sjæl, så her handler det om at lytte indad og træne dig selv til at komme i kontakt med din indre fornemmelse, klarhed og erkendelse og kun det vil give tilfredsstillelse og forståelse som kan bruges til konkret handling i dit liv.

Bed moder jords sjæl om i forening med sol og måne at forene sig i en stærk treenighed der gør den udvikling mulig som jorden og vi alle venter på, det er nu energien manifesteres for de næste mange år, så åbn dig og tillad den at strømme igennem dig, vær en antenne og modtager, mediter og gå indad og lad energien strømme. Tiden er moden, det er nu det sker, modtag den power du har manglet og savnet, bliv genfødt , manifester dig selv,

Channel 55
Siliciah K. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *