En dagsenergi :-)

Når nu det regner udenfor,…

Så kan vi da lige tage en dagsenergi 

11 er en stærkt engletal der retter fokus på vores opgaver som vejledere og vejvisere for andre. Det vil sige dem af os der går foran og åbner og baner vejen, det kan være enten via rådgivning, nye ideer og veje eller nye måder at lave livet på til inspiration for andre. Da det er et stort arbejde er det godt med noget ekstra hjælp og det får vi fra vores engle som gerne går foran og baner vejen for os, derfor kaldes 11 også at gå i englenes fodspor. Jo mere vi bruger dem, jo mere kan vi hjælpe andre.

I dagens udadrettede energi så er der fokus på forandring, på nye muligheder og veje, nye ideer og impulser, en energi der giver de pludselige nye skift og hvor succes afhænger af hvordan vi håndterer disse forandringer, om vi sender dem positiv energi eller det modsatte. Det er vigtigt at turde det nye og undgå at holde fast i det gamle som har haft sin tid og som ikke længere er brugbart. Giv slip, gå fremad, slip kontrollen, giv plads for det nye.

I dagens indadvendte energi så er der noget gammelt eller fastlåst der skal slippes, det som ikke længere er brugbart, det kan være gamle tanke eller følelsesmønstre der er blevet for fastlåste, det kan være at hverdagen er blevet et stort trummerum eller forholdet til nogle af dine relationer kører i de samme vaner, den samme skure. Giv slip og lad det hele flyde lidt, find tillid til at alt ordner sig og overgiv dig så til din intuition, giv den første pladsen.

Når den indadvendte og udadvendte energi mødes så har vi mere engleenergi, så brug dagen godt, der er gode muligheder i den for den som har tillid til det indre og tør følge op på det med forandring i det ydre.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *