Har du det svært? <3

Har du det svært? <3
 
Alt efter hvilket tal du er født under kan du i denne tid være udfordret på den ene eller anden vis, men nogle tal mere end andre. Faktisk oplever jeg at især 1, 4, 7 er mest udfordret og i arbejdsenergier, men samtidig så er 3, 4, 5, 6 og 9 i ret sensitive sårbare energier, så ret mange af os har faktisk rigeligt at se til i denne tid. Det er forskelligt fra år til år hvordan energien lige former sig, men lige præcis i år så er der ekstra at se til lige nu her i Jomfruens periode og i September. Og det er vigtigt at vide hvordan du håndterer dette så du bedst muligt kan holde din energi i flow.
 
Det kan være at du sidder derude og virkelig gerne vil vide hvorfor alting er så vanskeligt lige nu og op ad bakke? Og måske vil du især gerne vide hvornår denne periode slutter og der kommer lidt mere optur ind over igen.
 
Der kan være mange måder at være udfordret på, måske er det bare en knokleperiode, men det kan også være fysiske og psykiske udfordringer. Og hvad gør du hvis du føler dig så sensitiv at du bliver alt for sårbar og har svært ved at beskytte dig selv.
 
Det er sådan at tallene påvirker os med disse energier, men samtidig så indeholder de også løsningen til hvordan vi håndterer energierne og det er det som gør det så spændende.
 
Vil du vide mere om hvad der er i spil lige nu? Og ikke mindst noget om hvornår det bliver lidt lettere? Når vi er i de mest ekstreme talenergier så er det som regel også der hvor vi har det sværest. Andre tal er mere moderate og giver dermed heller ikke så store udsving i energierne og det gør de perioder hvor de er i spil, noget nemmere at håndtere. Især hvis vi har gode energier med os i navnene med mere, navnene er det eneste vi kan ændre på. Og ønsker vi ikke at ændre dem er det vigtigt at forstå hvad de giver os. For de medfødte energier kan der selvfølgelig aldrig ændres på og det er heller ikke meningen for der er tilknyttet bestemte opgaver til de energier vi er født ind i dette liv med som vores sjæl har valgt at vi skal igennem. Og husk at du er meget stærkere end du selv tror.
 
Vil du vide mere?
 
Jeg kan se på hvilken periode du er i lige nu og dermed hjælpe dig til klarhed omkring hvordan du skal håndtere denne tid, men også hvornår energien skifter til andre og mere lette energier.
 
Jeg laver dette skriftligt på og prisen er 300 kr til mobilepay 30355332
 
Jeg kan også se på om du har ekstra udfordrende energier med dig i dine medfødte energier og dine navne og fortælle mere om hvordan du bedst håndterer dette,
 
Jeg laver også dette skriftligt på og prisen er 300 kr til mobilepay 30355332
 
Husk at viden frigør energien og gør dig stærkere, den giver forståelse og mening så du bedre kan håndtere det du er i og håndtere dit liv.
 
Jeg skal under alle omstændigheder bruge dit fulde navn og fødselsdato og evt gerne fødeby og fødselstidspunkt hvis muligt.
 
Skriv herunder hvis det har interesse eller send mig en mail, så ser jeg på det.

OBS denne mulighed gælder her i Jomfruens tegn, det vil sige til og med den 22. September 2018

 
Silicia Kirsten A. Poulsen 🙂
Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *