Dagens energi <3

Den 16. September 2018 

Her kommer lige en dagsenergi, der vil være en del at se til for mange i dag, så det vil være rart med lidt info.

16 er en åben, intuitiv og spirituel energi, den handler om at rydde op og slippe det gamle for at skabe plads til noget nyt, så det kan godt give nogle intense giv slip processer indimellem. Energien er meget intuitiv og det er vigtigt at stole på sit indre, også fordi at du ofte ikke kan se tegn i det ydre på at din intuition har ret, for det vil først vise sig senere hen. Lad dine guides gøre arbejdet for dig, lad være med at kæmpe imod.
Dagens energi i forhold til September giver en dag hvor vi skal arbejde igennem på den ene eller anden måde, der kan være en del opgaver der skal klares og være nok at se til, så det er bedst bare at tage fat fra en ende af for jomfruen siger samtidig at vi skal klare tingene et skridt ad gangen, være tilstede i nuet og fokusere på at få detaljer i orden, skabe overblik og få styr på det som mangler. Det kan også være en dag hvor du skal tage ekstra vare på din krop.

God arbejdslyst 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *