Den kære Vægt :-)

DEN KÆRE VÆGT

Vi er godt i gang med Vægtens tegn og i dag var det tæt på at gå galt 

Som jeg nok har nævnt tidligere så har Vægten fokus på lænden, hofterne, nyrer og urinledere.

Uh ja og manden jeg bor sammen med humper rundt med ondt i ryggen og jeg skal passe lidt ekstra på mine nyrer.

Men for at komme tilbage til det der nær gik galt i dag, så er det sådan at jeg indimellem gør rent ude hos nogle faste kunder som jeg er meget glade for, en måde at få brugt kroppen og tømt hovedet.

Men idag da jeg skulle ind og støvsuge under en send var det nær gået galt. For jeg var så tæt på at låse i højre side af min lænd og jeg skyndte mig at lave nogle bevægelser der trak i den modsatte retning og så undgik jeg det heldigvis. Ud fra mit horoskop og samspillet med min mor, så er min lænd et af mine svage punkter og der skal jeg lige være ekstra varsom, især i denne tid. Heldigvis fik jeg korrigeret det og rettet ind og nu er jeg ekstra obs på mine bevægelser og arbejdsstillinger det næste stykke tid.

Virkelig spændende at kunne aflæse fysikken i horoskop og tal, så skal jeg bare lige huske at følge det 

Silicia Kirsten A. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *