Den 6. Oktober 2018

Dagsenergien den 6/10 – 2018  eller skulle jeg sige godmorgen  mit arbejde startede allerede lidt over 5.

I går spurgte jeg hvor meget dagsenergien betyder for jer og jeg fik god respons på at den betyder noget for mange. Jeg mærker efter om det kan lade sig gøre og i så fald hvordan.

Men foreløbig kommer dem i hvert fald i dag, for det er sådan at alle der er født under tallet 6, 15 eller 24 er på arbejde i denne tid.

6 i sig selv er en givende, rummelig hjerteenergi, der har sit fokus på andre mennesker, på at give og hjælpe, gør en forskel. Det er også en meget sansende energi, det handler om nydelse, hygge i dette tal, det kan være det er i køkkenet sanserne folder sig ud eller i naturen, det kan være så mange steder. 6 rummer også glimrende healingsevner i sig, det kan være at dine planter stortrives eller dine dyr elsker dig. Måske søger børn dig alle vegne hvor du kommer hen eller det kan jo også være at du arbejder med healing.

I forhold til Oktober så er 6 i en arbejdsenergi, det kan være det indre arbejde der skal gøres, at forhindringer skal opløses, men det kan generelt også bare være at der er rigtig meget at se til i øjeblikket, mange gøremål hvor der er bud efter dig. Men det er også bedst at få energien brugt enten i det indre eller ydre, for hober den sig op i dit system så kan den lave ballade.

I forhold til Vægtens tegn så er 6 i en aktiv, bevægelig kommunikationsenergi, der kan som sagt være rigtig mange bolde i luften, faktisk kan det være svært at få en pause, så her vil jeg opfordre til de aktive pauser som handler om at komme ud i naturen og få trukket vejret rigtig godt igennem. Ord er også rigtig meget i spil, så tænk over hvad du har på hjerte, der er meget der skal siges i denne energi og det kan godt være på en temmelig direkte måde. En spade kaldes for en spade.

Overordnet så disse arbejdsenergier, meget aktive og meget kommunikerende.

Silicia Kirsten A. Poulsen  111 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *