Venus retrograd den 5/10 til 16/11 2018 :-)

VENUS RETROGRAD 

Ja Venus går retrograde fra i aften kl ca 21:05 og først når vi kommer til den 16. November 2018 kl 11:51 går den fremad igen. Og fra den 17 har vi så Merkur der går retrograde, så en intens og lærerig periode venter os, det skal nok blive spændende.

De fleste af os kender nok mest til Merkur retrograde når vi skal passe på med at underskrive noget, eller vores pc driller eller andet teknik og det føles som om at det med at kommunikere bliver noget sværere, fordi at der er så mange indadrettede overvejelser. Men nu er det så Venus der er i spil.

Og det er en Venus der er inde i Skorpionens tegn, så den går virkelig dybt. Venus arbejder på vores hjerte og følelser, det vil sige at det er alt vedrørende de nære relationer, kærester, ægteskab og familie, det vores følelsesmæssige balance der er ope at vende. Og nu går den endda indad. Og for en kort periode så går den baglæns ind i Vægtens tegn før den så vender tilbage til Skorpionen igen.

Hvad mange så ikke ved er at vores fornavn, vores første navn også arbejder sammen med Venus i vores horoskop. Og selv om dette navn helst skal være i balance med det stjernetegn som Venus stod i dengang vi blev født, så er det også en god ide at se på hvordan vores fornavn spiller sammen med Venus i Skorpionen. For så ved vi hvad vi har at arbejde med.

Som eksempel kan jeg tage min egen Venus der stod i Vandmandens tegn dengang jeg blev født og det er også derfor at jeg har valgt at hedde Silicia som første navn, for de to spiller sammen med glæde og flow.

Men en Silicia der så også er påvirket af en Venus i Skorpion i denne tid og så får jeg en ret stærk energi, hvor jeg ikke har lyst til at gå på kompromis med nogen eller noget, jeg går efter det som er bedst for mig. En energi hvor jeg sætter mig selv først. Hvilket jeg sagtens kan trænge til for jeg er født under en energi hvor det sædvanligvis handler om alle andre end mig selv. Når så Venus lige går tilbage i Vægtens så kommer der fokus på relationen til andre og jeg kan bedre rumme også at sætte mig ind i andres situation og følelser.

Grundliggende så har jeg stadig mit Silicia i Vandmandens tegn i forhold til mit fødsels horoskop. Kreativ, frihedselskende, sin egen, utraditionel og med fokus på nye veje. En energi hvor jeg helst skal have lov til at gøre det jeg føler for, det gør mig mest lykkelig. Men lige nu er der en anden farve oveni også.

Skorpionen elsker at komme i dybden med følelserne, det er en energi der vil finde sandheden, årsagen til at noget er som det er og den bliver ved indtil den har fundet den. Og vi går faktisk også ind i Skorpionens stjernetegn den 23. Oktober 2018. Og Jupiter som er den planet der handler om styrke, vækst og gennemslagskraft er også i Skorpionens tegn. Så vi skal virkelig i dybden i øjeblikket

Spørgsmålet er hvad dit fornavn så siger i forhold til din Venus i Skorpion? Bliver du helt nysgerrig? Og hvad med din Jupiter? Ha den mon et navn som med og modspiller. Ja måske hvis du har et mellemnavn. Og hvad vis der ikke er et navn til at hjælpe den?
Hvad venter der forude nu i denne intense energi som kobler følelser og krop sammen og finder sandheden der gemmer sig i dybden.

Hvis du har lyst så kræver det viden om din fødselsdag og gerne dit fødselstidspunkt og fødeby.

Og det koster 300 kr for et kig på det hele som du kan overføre til Mobilepay på 30355332. Send mig en mail på www.silicia.dk så ser jeg på det.

Silicia Kirsten A. Poulsen  111 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *