En dagsenergi, den 9. Oktober 2018 :-)

Den 9. Oktober 2018

Så blev der vist tid til en dagsenergi 

9 er en virkelig stærk og powerfuld marsenergi, den ønsker at du lærer din egen styrke at kende, den er kompromisløs og elsker at sætte dig i arbejde, det kan være både på det ydre og indre plan, så du kan lige så godt sørge for at at få dagen brugt til noget fornuftigt, det er ikke en hygge dag, der skal gøres en indsats 9 kan være hård fordi at den kræver det optimale af dig og derfor er det også en energi som jeg er forsigtig med i navne på klienter. Er du født under dette tal, så har du det jo altid og dermed har du særlige opgaver du skal udføre i dette liv.

I forhold til månedsenergien så har vi en energi der siger at der skal arbejdes i dybden i detaljer, det er også vigtigt at tage det roligt, et skridt ad gangen, være tilstede i nuet. I forhold til Vægtens tegn er energien meget åben, der er fokus på muligheder frem for grænser, energien er sensitiv og der kan derfor kan være behov for ekstra beskyttelse.
Overordnet er der engleenergier i spil.

Silicia Kirsten A. Poulsen  111 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *