Kim Larsen, en engle og en ener :-)

Kim Larsen – en engel og en ener 

Født den 23. Oktober 1945 på en dag hvor Vægtens tegn går over i Skorpionen, det vil sige at selvom han selvfølgelig har haft sin sol i et af de tegn så vil han være farvet af dem begge. Det vil sige at den kreativitet som han altid havde med sig fik han fra Vægten, men engleenergien og den kunstneriske åre kom så sandelig også fra Skorpionens tegn, hvor samspillet her gav en engleenergi. Det er dog først sidst på aftenen, kort før midnat at Solen reelt går ind i Skorpionens tegn. 23 er det man kalder en forfatter energi, den kan være virkelig fantastisk til at skrive, omsætte ord til papiret, god til at tale med mennesker, god til at være aktiv og holde sig selv igang. Fokus er generelt mere på andre end på ham selv.

Vægten har jo den der gode indfølingsevne, de ser alle ubalancer omkring sig og fokus er på alle andre end dem selv og de kan også være temmelig sensitive anlagt. Det ses også fra hans Venus i Vægtens tegn som er i samspil med hans første navn Kim som giver 12 med 2 i vokal. Kim gav ham et blødt hjerte, en god evne til at være tilstede i nuet, perfektionistisk, men også ydmyghed og en tendens til at gøre sig selv mindre end han var. Og en virkelig god engleenergi i hjertet.

Derimod kan man se at hans ene mellemnavn Melius der giver 30, spiller sammen med hans Merkur i Skorpionens tegn og der har vi virkelig en power der vil noget, idet at Skorpionens rå kraft kommer fuldt ud til udtryk og i samspil med 14 som vokalerne i Melius giver, så har han virkelig haft ordet i sin magt, men også brugt dem på en måde som han følte havde et formål f,eks ved at synge en sang om ubalancer i samfundet eller sætte ord på uretfærdighed i diverse interviews. Skorpionen vil have sandheden på bordet. Den går i dybden og sætter ord på det som andre undgår og kan være lidt af en samfundrevser. Den kan også give en stor “kæft” også i bogstavelig forstand  Det gode overblik kom også fra denne energi og en perfektionisme og et behov for at levere et godt stykke arbejde.

Hans tredie navn Flyvholm gav 29 med 5 i vokal og arbejdede i hans solar plexus sammen med hans Jupiter igen i Vægtens tegn. Vægt og navn gav her en god flowenergi og en evne til at komme ud over kanten, igen med ord for vokalenergien gav 5. Igen så gjorde han det ikke for sin egen skyld, men fordi at han på den måde kunne give noget til andre og skabe mere glæde iblandt mennesker.

Larsen var hans arbejdsenergi, en 27 energi, her i samspil med hans mars i Krebsens tegn som her viser hans altid omsorgsfulde gen, men også en energi der viste at han helst arbejdede med muligheder frem for begrænsninger og det var også hans arbejdsfelt, der var ingen stopklodser, masser af inspiration og så denne arbejdsenergi der betød at han gerne arbejdede fra han stod op til han gik i seng, utrættelig og for at give til andre, for at glæde andre ud fra en følelse af at have et støre formål end bare ham selv og hans nærmeste.

Hans samlede 4 navne endte ud i 17, en energi som man ofte kan blive kendt i, den bevæger sig ud over vidderne, er fuldstændig åben og grænseløs, god til igen at arbejde med muligheder, har dog ikke altid den store situationsfornemmelse, men en man bliver set i

Hans livsvej gav 7, en energi hvor han gerne ville fokusere på noget positivt, skabe trivsel, udvikling, vækst, sprede glæde, en energi hvor han mødte andre mennesker og verden og åbnet og også en energi hvor han sagtens kan have ment at der var mere imellem himmel og jord, noget der også kom til udtryk når han blev spurgt om hvor han fik alle hans sange fra og så pegede han op i himlen. Typisk så opstod alle hans sange jo også når han var ved at vågne, så kom ideer og ord til ham og igennem det skabte han al hans musik og de gode smukke vilde, utraditionelle tekster.

Et numerologisk kig på en fantastisk person og sanger 

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *