Lidt om grundtallene :-)

Tallet 1 – maskulint tal – yang – integritet

1 er en stærk og vital energi, det er handlekraftig, dynamisk og energifyldt, det er udadrettet og trives med at være i centrum, ude i lyset og så er det direkte af natur, tør vis hvad det står for og så må andre jo acceptere det eller ej. Det har stærke lederevner, det tør stå alene på toppen og desuden går det efter det optimale, i alt det rører ved, kompromisser skal meget gerne undgås. Derfor skaber mange mennesker født under dette tal også optimale og gode resultater. Det trives godt med at alt er på sin rette plads, derfor kan man også se ordenssans og perfektionisme under dette tal. Det trives bedst med anerkendelse af det arbejde som det udfører og da den selv er positiv af natur bryder det sig ikke om at blive mødt med negativitet, kritik og manglende værdsættelse af det arbejde det gør, for så kan det godt lukke af eller gå i opposition. Tallet giver en god udstråling af energi og kraft.

Tallet 2 – feminint tal – yin – kærlighed

2 er en blød, blid og svingende energi, det rummer en meget stærk indfølings og indlevelsesevne, det vil sige at det har nemt ved at sætte sig ind i andres situation, hvilket selvfølgelig giver en god forståelse af andres problematikker, men også til tider en tendens til at glemme sig selv. På grund af følsomheden kan det være nem at påvirke og skal derfor også passe på sig selv og sin egen balance. Der er meget glæde og kærlighed i tallet, men også en tendens til indimellem at lave for mange udsving, det vil sige at det går lidt i den ene grøft og så lidt i den anden og skal huske på at det går bedst med at undgå for mange ekstremer. Da det er så god til at se andre, skal den huske på at tage vare på sig selv og det kan godt være vanskeligt for det at kunne vælge mellem to muligheder, tage en beslutning, da det er god til at se begge sider af en sag. Tallet er meget feminint af natur.

Tallet 3 – maskulint tal – yang – visdom  

3 er en meget målrettet energi, det er struktureret, god til at lave systemer og har generelt et godt overblik. Det er meget dygtig til detaljer og det kan skabe en del perfektionisme og til tider så kan det stirre sig blind på de små ting og glemme at se det store perspektiv, idet som det beskæftiger sig med. Men dets styrke er helt klart dens skarpe sans for detaljer. Energien kan give noget beskyttelse, det vil sige at det lige skal se andre mennesker lidt an, før det lukkes ind i de mere private sårbare områder, men til gengæld ligger der også en stærk loyalitet mod det nære og ens nærmeste, så er man først inde, skal der rigtig meget til før man lukkes ud igen. På et dybere plan er tallet god til at forene ydre viden med indre visdom, det vil sige det man har lært og tilegnet sig af viden på forskellige områder med indre erkendelse og de erfaringer som livet har givet en.

Tallet 4 – feminint tal – yin – kreativitet

4 kommer af 2 x 2, hvilket kan gøre energien ekstra svingende, det er et kreativt og nyskabende tal, det er fuld af ideer og impulser, det åbner for inspiration og lyst til at prøve noget nyt af. Det er også tallet for forandring og skift og det kan på nogle måder være lidt uberegnelig, sagt på den måde at man aldrig helt ved hvad vej det går. Dog er det meget vigtig at være opmærksom på sit fokus, da energien gerne bevæger sig i den retning man ser, så dermed kan man have sit fokus på optimale fremadrettede forandringer i den retning man gerne vil hen, eller også se i den retning man helt vil undgå at bevæge sig hen og dermed tiltrække omstændigheder som giver tilbageslag. Er der behov for at tage nye skridt i ens liv, så rummer tallet modet og eventyrtrangen til at bevæge sig ud i det nye og frihedslysten, at være sin egen og følge det man har lyst til er stor. En stærk og selvstændig energi.

Tallet 5 – maskulint tal – yang – kommunikation

5 er det stærkeste af grundtallene for kommunikation, idet at det retter fokus på alle former for ord og udtryk, det kan både være direkte tale og dialog, men også meget gerne alt der vedrører skriftligt arbejde. Energien i tallet er konstant i bevægelse, aktiv og kan give rigtig mange bolde i luften, det er sjældent stillestående. Da tallet er så aktivt skal man i dette tal være opmærksom på hvis man føler uro, forvirring eller har en følelse af kaos, da det så er signal til at stoppe på, tage en pause og få trukket vejret godt igennem, koblet fra og måske se på om man har gang i lidt for mange ting. Og det er ikke noget der sker af sig selv, så det er vigtigt at være opmærksom, så energien ikke løber af med en. Energien hjælper til at udtrykke tanker, følelser og ideer via ord, både i tekst og tale, så de ikke bliver siddende inde i en som uforløste.

Tallet 6 – feminint tal – yin – healing

6 kan både komme af 2 x 3 og 3 x 2 og det gør det til et mere komplekst tal, som rummer stærke kræfter i sig. Det er det stærkeste tal for healing, idet at energien på en måde ophæver eget karma ved at give til andre, gøre en forskel for andre og ofte altså via deres stærke healingsenergi. Derfor vil man finde mange healere der er påvirket af dette tal, enten i navne, fødselsdag eller ud fra deres horoskop og det vil være naturligt for dem at give. De kan få problemer hvis de ikke får brugt energien, da den så kan ophobe sig i systemet og dermed skabe ophobning med følgende ubalancer. Naturligvis er det vigtigt når der gives ud, at huske på at få noget ind igen, noget som måske til tider kan være svært, da det vil føles nemmest at give. Tallet har også stort fokus på sansernes område, det kan have sans for skønhed, farver, musik, kunst, kreativ og lækker mad etc, alt der vedrører nydelse, derfor finder man også ofte tallet indenfor disse emner.

Tallet 7 – maskulint tal – yang – spiritualitet

7 er det grundtal der har den stærkeste kontakt opadtil, det vil sige kontakt til de spirituelle sider og ens intuition, det er meget fokuseret på den dybere mening i livet og det gør det meget søgende, det har behov for helhed og sammenhæng i livet og trives bedst i kærlige omgivelser. Der kan være stor følsomhed i tallet og derfor kan det ofte skabe sin egen kærlige verden, nogle gange på indre plan, hvis det kan være for svært at finde det ude i virkelighedens verden. Ofte kan mennesker påvirket af dette tal have svært ved at komme ned til denne verden med dens hårdhed og mangel på medfølelse og det kan godt skabe problemer, så de enten lukker af for deres intuition og indre verden eller også trækker sig væk fra den ydre verden. Ofte kan der i dette tal være en god tovejskommunikation til den spirituelle verden, spørgsmål stilles og besvares og der kan bedes om hjælp.

Tallet 8 – feminint tal – stærk yin – karmisk tal

8 er meget stærk i energien, det kommer af 4 x 2, det vil sige at energien er doblet op og er det også et af de tal der kan tiltrække nogle af de sværeste karmiske krævende oplevelser. Det skyldes at energien i tallet er meget åben og grænseløs, der er absolut ingen bremser i det og samtidig så spreder energien sig gerne i alle retninger, så man kan lynhurtigt få gang i for meget eller få rodet sig ud i noget som ikke er godt for en. Kommer man ind i livet påvirket af dette tal, så står man på nogle måder fuldstændig åben og da energien hverken har en fornemmelse af egne eller andres grænser, så kan det give en del knubs. Ofte vil en stor del af livet gå med at lære at mærke sine grænser, lære at tage vare på sig selv, sige til og fra indtil man efterhånden bliver i stand til at rumme og være i energien. Når man har lært at håndtere energien det kræver en rigtig god kaptajn at lede sig selv og den i en god retning, så vil den åbne for alle muligheder, der vil ingen grænser være for hvor langt man kan gå. Men det kræver en stor modenhed og frigørelse fra karma, en stor renselse og renhed. Det er sjældent særlig hensigtsmæssigt at hedde noget med 8 i ens navne, det skal i hvert fald håndteres med stor forsigtighed, på grund af dens evne til at tiltrække svære omstændigheder, så det er noget man skal være klar til og skal være i stand til at kunne rumme og håndtere. Det er en rigtig god ide at lære at bede om beskyttelse fra ens skytsengle i denne energi, da de så kan sørge for at tage toppen af de knubs som man ellers kan få, så man bedre kan anvende den stærke energi konstruktivt og positivt.
Mange mennesker der er ekstra sensitive, ekstra følsomme er påvirket af tallet 8, idet at alt muligt kan gå ind i deres system, det kan være på åndsplanet ved at have tilgang til spirituelle områder, clairvoyante evner f.eks. at kunne se ånder, have kontakt til andre verdener, det kan både være på sjælsplanet i forhold til følelsesmæssige, psykiske påvirkninger eller på kropsplanet som en ekstra følsomhed overfor diverse fødevarer og andre stoffer eller en ekstra sensitiv krop generelt. På den måde er der en stor bevægelsesflade i tallet og dermed også mange områder at være opmærksomme på.

Tallet 9 – maskulint tal – stærk yang – karmisk tal.

9 kommer af 3 x 3 og er dermed også dobler op, dermed bliver det også til et powerfuldt tal, idet at energien i det er meget varm, koncentreret, det kan både være udadrettet handlende eller indadrettet dybdegående. Det er et af de tal der har det med at sende en de stærkeste udfordringer på halsen, idet at tallets funktion er at lære os om vores styrke og vores evne til at stå fast, når vi møder modstand i livet. Det er også det stærkeste kamptal, da det ofte starter med at skulle lære en at kæmpe, for at man kan lære mere om styrke, derfor vil det gerne sende en mange sten på en vej, store og små. Det svarer lidt til at hvis man er meget påvirket af dette tal, så vil man ofte skulle kravle op over bjerget for at kunne komme ned på den anden side og nå sit mål, hvor andre mennesker måske går igennem det grønne bjergpas. Man lærer helt sikkert meget på sin vej, men vil også møde mange vanskeligheder. Da tallet er meget energifyldt, så er der meget energi der skal bruges, det kan være fysisk at man dyrker meget sport eller arbejder meget, sjæleligt at der er mange følelsesmæssige områder der skal arbejdes med og spirituelt så kan tallet have fokus på at hente viden fra de indre verdener. Får man ikke brugt energien så vil den meget hurtigt hobe sig op og kan dermed også skabe blokeringer og ubalancer.
Efterhånden lærer man at håndtere denne powerenergi, man bliver klar over hvor stærk man er og hvor meget man kan håndtere, derfor ser man også mange mennesker påvirket af dette tal, skille sig ud og gå imod strømmen og ofte vil de have lidt af en enspændernatur.
Tallet kan vende udad og vil da gøre en meget direkte af natur, man pakker ikke noget ind, hverken i forhold til sig selv eller andre og derfor kan det også virke hårdt. Tallet kan også vende indad og gøre reserveret så man er svær at komme i kontakt med og f.eks. er mange autister også påvirket af dette tal, idet tallet kan lukke en af for omverdenen og give problemer med kontakt til andre.
Da tallet er så energifyldt er det godt til f.eks at rydde op, komme i bund med opgaver der har ophobet sig, arbejde igennem, derfor ser man også arbejdsnarkomaner i dette tal. Tallet kan betyde at man som person lader sin energi op alene, derfor kan man ofte have behov for at være i sit eget selskab, trække sig væk og prioritere alenetid. Indre erkendelse og at arbejde med de indre verdener kan være meget vigtigt i dette tal, behovet for viden, erkendelse og forståelse er stort og man stilles ikke tilfreds med hurtige overfladiske løsninger.

<3

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *