Engletal <3

Engletal

Der findes rigtig mange engletal, men nogle af de grundlæggende og rene engletal er dem jeg har tegnet på dette billede. Det gælder alle tal der giver 11, 22, 3, 44, 55, 66, 77, 88, 99, 111, 222, 333 etc.
Hvor finder du så engletal i din hverdag?
De kan findes mange steder, mange af os kender det når vi ser 11:11 på klokken eller at der står 77 på en benzinstander eller vi lige ser husnummeret 111 i forbifarten. Men engletal kan også findes i vores navne, vores fødselsdag, vores livsvej, sjælskerneenergi, livsopgave og meget mere, de er over alt.

Og måske er du blevet nysgerrig på at vide mere, måske har du fået lyst til at tjekke om du har engletal i dit navn f.eks. eller om dine børn eller mand har. Der er flere måder der kan være engletal i dit navn, det kan være i et for, mellem eller efternavn som i den samlede energi f.eks. i navnet Klaus giver 22. Men der kan også være skjulte engletal i et navn fordi at vokalenergien som har lyden i navnet også kan give et engletal som f.eks. i efternavnet Mortensen som har 11 i de samlede 3 oee vokaler. To eller flere navne kan også have hver sin energi som tilsammen giver et engletal. Som f.eks. i navnet Hanne Bang hvor Hanne giver 21 og Bang giver 17, så giver grundtallene fra 21 og 17 nemlig 3 og 8 tilsammen 11.

Det kan også være at du gerne vil tjekke om din livsvej er et engletal. Livsvejen handler om den vej du går igennem livet i forhold til omverden og andre mennesker. Det findes ved at lægge din fødselsdato sammen på denne måde:

For en person født den 27/7 – 1968:

27 –     9 (9 er grundtallet, tværsummen af 27)
7 (7 er et grundtal, så det kan ikke lægges sammen)
1962 – 9 (9 er tværsum og grundtal af 1968)
Læg 9, 7 og 9 sammen så finder du tallet for livsvejen i dette tilfælde er det = 25 – 7 og altså ikke et engletal.

Hvis du har engletal med dig kan du være ekstra sensitiv anlagt, du kan også have lidt svært ved at lande her på jorden, fordi at engletal altså hører til i en anden dimension, nemlig engleriget og verden hernede kan være hård indimellem. Så du kan godt have det svært selvom du har engletal med dig også fordi at der kan høre opgaver med tallet, men fælles for os med engleenergier er at vi har en ekstra line opadtil som hjælp til vores opgaver, vi har brug for ekstra hjælp men glemmer ofte at benytte den. Men det så er vigtigt vi bruger vores engle til dette, det hjælper til at det lykkes for os.
Nogle mennesker med engletal kan have haft svære oplevelser i livet, ind imellem har de mødt mennesker som har udnyttet dem, da der desværre findes mennesker som opfanger engleenergi og gerne vil have noget af den, uden at give noget igen. Så brug også dine engle til beskyttelse. Det er heller ikke alle mennesker med engletal der er de rene engle, alle tal kan bruges positivt og negativt, også engletal. Se bare på nogle af vores politikere.

Og hallo du kan altså sagtens være lidt af en engel selv du ikke lige har engletal med dig, engle findes overalt og vi har alle vores egen personlige engel, så fortvivl nu ikke, alt er som det skal være <3

11 er det tal jeg kalder at gå i englenes fodspor. Dette tal betyder at du er en form for vejviser og vejleder for andre, en der kan rådgive, inspirere eller være et eksempel for andre. Det betyder også at du kan være en person der går foran og leder andre eller hjælper andre fremad. Hvis du forestiller dig at du med den ene hånd rækker bagud og hjælper andre fremad så husk at se fremad og ræk fremad og lad dine engle lede dig, for de klarer så mindst halvdelen af arbejdet for dig. Der er både blidhed og styrke i dette tal, gode lederevner, men også følsomhed. Navne som Sara, Rie, Jack og mange andre giver 11.

22 er det tal jeg kalder at være som en engel. 22 er et rigtig balancetal, fint, mildt, sart, svævende og nok det tal som er tættest på at kunne føles som at have vinger eller komme fra en helt anden verden. 22 giver en kolossal indfølings og indlevelsesevne der betyder at du kan give dig selv fuldt ud til et andet menneske eller noget du brænder for, du kan blive et med det du retter din energi imod. Det er dog en balancegang for du skal være opmærksom på at undgå at blive udnyttet af dem som gerne vil have noget af din blide energi, for giver du din energi til de forkerte så kan du miste for meget af dig selv. Tallet kan give masser af kreativitet. Navne som Klaus, Dorthea, Julie og mange andre giver 22

33 er det tal jeg kalder at have kræfter som en engle og er af en helt anden karakter, det er powerfuldt, stærkt, målrettet, det er hele tiden fokuseret på hvordan vi kommer fra a til b eller fra a til å, det er hele tiden på vej et sted hen og bider sig fast i det som det vil opnå. 33 elsker at arbejde i detaljer, det er super perfektionistisk og tolerer egentlig ikke svaghed hverken fra sig selv eller andre, det ved hvad der er rigtigt og forkert og elsker at have styr på alting, danne overblik og er i det hele taget utrolig kraftfuldt. Der kan virkelig udrettes noget i dette tal, det har meget at give af til andre, men ved altid hvad der er rigtigt og forkert og kan lide at vise det også selvom andre ikke er enige. Navne som Kirsten og Jørgen giver f.eks. 33.

44 er det tal jeg kalder at det skabende engletal fordi at det er ultra kreativt og ikke kender til begrænsninger, det efterprøver alle ideer og input og har ikke altid den store fornemmelse for grænser, ikke altid den største situationsfornemmelse, til gengæld så er det et af de bedste tal overhovedet for at skabe forandring, gå nye veje, skabe fornyelse, lave om på alting, vende alting på hovedet. Et tal hvor det er virkelig vigtigt at gå efter de bedste og vigtigste forandringer i dit liv, rette din energi imod det du ønsker, da der overhovedet ingen stopklodser er her. Så hvis ikke du selv skaber forandringer så vender det op og ned på dit liv og så er det trods alt nemmere selv at gå i gang.

55 handler om at kommunikere som en engel, en mester i ord på alle måder, ord jongleres med som om det er en leg, alt kan udtrykkes og der er temmelig meget tempo på 55, så det er rigtig vigtigt at gå efter der hvor glæden ligger, gå efter det som løfter energien, da 55 kan have temmelig mange bolde i luften, men vær nu bevidst om hvilke du vil gribe og hvilke du bare skal lade passere eller falde.  Er der noget særligt du har brug for at udtrykke så er 55 tallet og så hjælper det dig til at holde dig i gang, være aktiv. Jo mere du anvender ord som en positiv energi jo bedre i dette tal.

66 står for nuets engel, der er meget kærlighed til andre i dette tal, men det er en kærlighed der gives nu og her, ikke en der planlægges, den er bare. 66 og også et af de stærkeste sansetal overhovedet så det kan være et hint om at du skal hente noget via dine sanser, f.eks. i naturen, via farver og musik eller ved at indrettet og skabe hygge eller kreere sund, velsmagende, farverig mad. Der er både hjerterum og husrum i 66, men det handler også meget om bare at være til stede, hvilket jo også er det som rigtig mange mennesker har brug for. En der kan lytte, en der kan være, en der kan tie stille eller tale når der er behov for det. En der forstår enkelthed og nyder de enkle øjeblikke.

77 står for at modtage som en engel, det er et meget spirituelt tal, intuitionen og følsomheden er utrolig stærk her og så er det også tallet for at vælge trivsel, vælge det gode, vælge vækst og udvikling, vælge at gå efter det som løfter energien, men også efter det som skaber helhed og sammenhæng, det at være en del af noget større. Der er en del aktivitet i dette tal og meget der skal kommunikeres ud, men generelt så har 77 hovedet i himlen hvor den henter det ned på jorden som skal deles og det kan være alt lige fra energi til indsigt og erkendelse. Dette ses på at 77 har sin modtagerflade opadtil. Det er et stærkt trivselstal, men også utrolig blid på mange måder. Det handler om at vælge det negative fra eller transformere det negative som er muligt til positivt og så lade resten fare.

88 er en fuldkommen total åben energi, den grænseløse engel, den er uden stopklodser, grænser og bremser, den arbejder med uendeligheden og alle muligheder, den formår at tiltrække alt som der fokuseres på, vel og mærke hvis energien kan rummes, for den kræver den totale indre tillid og en villighed til at slippe kontrollen og overgive sig totalt og uden forbehold til en overordnet styring hvor englene tager fuldstændigt over og leder en ud på de mest overraskende løsninger på diverse problemer og usædvanlige løsninger og måder at nå ens mål. Denne energi kan kun mestres optimalt når man er fuldstændig renset fra fortidens bånd, ubalancer og konflikter, når alt er fuldstændigt transformeret og klar til den nye energi

 

99 er også et engletal. Det repræsenterer den ultimative powerengel, styrke, evnen til at kunne klare hvad som helst, fordi at man ved at man er stærk nok. Et tal med profetiske evner. Det kan være forbundet med store udfordringer, kamp, overlevelse. Det kan vende udad og give travlhed og vende indad og give trang til at være alene, blive munk eller eneboer og vie sit liv til at hente viden og information i sit indre. Det er den ultimative flaskehals energi, man bliver sat i en situation man ikke kan komme væk fra, bliver holdt fast i en tilsyneladende begrænsning, for at lære en lektie fuldt ud. Det er vigtigt at få brugt sin energi, da den ellers nemt kan ophobe sig i systemet. En op ad bakke energi, der fortrækker at bestige bjerge frem for at gå den lette vej. Den ultimative transformation.

Derefter forsætter det opad 111, 222, 333, 444 etc

Silicia <3

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *